Kallelse till extra föreningsstämma 19/4

Bostadsrättsföreningen Forsstenagatan 2 kallar till extra föreningsstämma måndagen den 19:e april 2021 kl. 18:30. På grund av rådande läge kommer stämman att hållas utomhus vid föreningens grillplats. 

Anledningen till mötet är att rollerna i styrelsen behöver ändras då föreningens nuvarande ordförande kommer att avsluta sitt engagemang pga flytt. Under stämman kommer beslut fattas om nya roller inom styrelsen och inga andra ämnen kommer behandlas. 

I praktiken innebär detta att om man godkänner att styrelsen själv genomför ändringarna av styrelsens sammansättning behöver man således inte delta på extrastämman om man inte vill. Är du intresserad av att delta i styrelsen framöver är du välkommen att höra av dig till styrelsen så kan vi berätta mer om vad det innebär. 

I slutet av maj 2021 kommer föreningens ordinarie årsstämma att hållas. Kallelse till denna kommer framöver. Om du har en motion till årsstämman får du gärna skicka den till styrelsen senast den 15 april. 

Dagordning

  1. Stämmans öppnande
  2. Godkännande av dagordning
  3. Val av ordförande för stämman
  4. Ordförandes val av protokollförare för stämman
  5. Val av två justeringspersoner tillika rösträknare
  6. Fråga om stämman utlysts i enlighet med stadgarna
  7. Röstlängd upprättas och godkänns
  8. Val av styrelse och roller inom styrelsen
  9. Stämman avslutas

Denna kallelse har lagts upp på hemsidan samt skickats till medlemmar via e-post-utskick 2021-04-01. Kallelsen har även satts upp i trapphusen.