Informationsblad 201125

INFORMATION TILL LÄGENHETSINNEHAVARE PÅ FORSSTENAGATAN 2
2020-11-25

Hej på er,
Dags för ett nytt informationsbrev igen. Styrelsen vill också ta tillfället i akt att tacka för det gångna året. Vi hoppas också att alla när det väl blir dags får en riktigt god jul och ett gott nytt år trots rådande omständigheter. Hoppas att världen återgår lite mer till det normala under 2021! 

AVGIFTSHÖJNING 2021
Liksom förra året fick vi under årets budgetmöte rekommendationen från vår ekonomiska förvaltare att höja avgiften för er med bostadsrätt för att kunna möta kommande års räntehöjningar och utgifter. Styrelsen har därför beslutat att höja avgiften från och med första januari 2020 med 3 %. Det kan även bli aktuellt att höja avgiften ytterligare kommande år men något beslut om det finns inte i dagsläget. Bredablick kommer att skicka ut nya avier under december där höjningen finns medräknad.

ÅTERKOPPLING INTRESSEKOLL: COM HEM TV-PAKET
Under oktober/november genomförde styrelsen en omröstning för att kolla intresset för COM HEMs grund TV-paket. Styrelsen har utifrån inkomna svar i omröstningen valt att fortsätta ha kvar paketet tillsvidare. 

RENSNING UNDER TRAPPHUSEN I KÄLLAREN
Vid årsskiftet 2021 kommer styrelsen rensa bort bort föremål/bråte i källaren under trapphusen i källaren. Vi vill påminna om att dessa utrymmen inte ska användas som upplag för vare sig saker som ska slängas eller som förvaringsutrymme. Utrymmena ska hållas fria för att det inte ska utgöra någon brandfara. Det är alltså viktigt och värdefullt att tänka på för allas vår säkerhet men också för allas trevnad! 

TÄNK PÅ HUR DU PARKERAR OM DU HYR NÅGON AV FÖRENINGENS P-PLATSER
Styrelsen har fått in klagomål från medlemmar som inte har kunnat parkera på sina  parkeringsplatser för att andra bilar har stått i vägen. Vi vill därför skicka en extra uppmaning till er medlemmar som hyr någon av föreningens parkeringsplatser. Tänk på att ni parkerar på rätt p-plats, våra p-platser är inte heller de största så tänk på att du håller dig till din egen ruta så att andra kan komma till! 

Hälsningar,

Styrelsen BRF Forsstenagatan 2