Informationsblad 201015

INFORMATION TILL LÄGENHETSINNEHAVARE PÅ FORSSTENAGATAN 2
2020-10-15

Hej alla!
Nu har det gått ett tag sedan styrelsens senaste informationsbrev. Tyvärr befinner vi oss fortfarande i en pandemi så vi skulle återigen vilja påminna alla om att tvätta era händer, hålla avstånd och ta hand om varandra.

NY PORTKOD
Den allmänna portkoden byts årligen och nu är det dags igen (obs! detta är inte koden till era personliga taggar). Koden byts den 2 november! Hör av dig till styrelsen om du får problem.

AMORTERING
I samband med att styrelsen kunde sälja en lägenhet som tidigare var en hyresrätt så gjordes en amortering av föreningens lån på 1,5 miljoner kronor. Det här är glädjande nyheter då det betyder att vi får ett allt mindre lån, och på så sätt får mer pengar över till saker som nyttjar er medlemmar.

RUM I KÄLLAREN
I källaren har föreningen ett tomt litet rum med toalett som inte används (till vänster om torkrummet). Vi i styrelsen tycker att det vore kul om det kom till användning, antingen att vi gör det till en gemensam verkstad eller hyr ut det till någon utanför föreningen. Rummet är litet men man skulle kunna få in en liten arbetsbänk och få plats att reparera en cykel, snickra, måla en tavla, klä om en liten soffa eller något helt annat. Idag är rummet rätt slitet men med en städinsats och lite målarfärg skulle det kunna bli fint. Är det någon som tycker att det är en intressant ide och vill fundera vidare med oss kring hur vi använder det på bästa sätt? Skicka ett mail till styrelsen via boende@fg2.se.

FASADMÅLNING VÅREN 2021
Under våren 2021 kommer fasaden att tvättas, målas och repareras enligt budget. Allt för att se till att vårt hus håller sig fint en lång tid framöver. Mer information om detta kommer efter årsskiftet. 

INTRESSEKOLL: COM HEM TV-PAKET?
Styrelsen jobbar ständigt med att förbättra för er medlemmar, och vi vill inte att ni ska betala för något i onödan. I nuläget ingår Com Hems grundpaket i hyran (kanal 1-12 m.fl.) och innebär en kostnad på ungefär 48 kr/månaden för varje medlem. 

Vill du att föreningen fortsatt har detta grundpaket? Eller utnyttjar du det inte? Gå in och rösta på www.tiny.cc/fg2 innan den 20/11. 

 

Vi önskar er en fin höst!

Hälsningar,
Styrelsen BRF Forsstenagatan 2