Informationsblad 200420

INFORMATION TILL LÄGENHETSINNEHAVARE PÅ FORSSTENAGATAN 2
2020-04-20

Nu har det gått ett tag sedan styrelsens senaste informationsbrev. Det har hänt lite sen sist, inte minst sett till utvecklingen av Coronaviruset Covid-19. Vi hoppas att ni tar hand om er i dessa tider och följer myndigheternas rekommendationer. Tänk lite extra på att tvätta era händer när ni har vistats i våra allmänna utrymmen.

NY STYRELSE
Föreningens styrelse har förändrats. Den 23 mars höll styrelsen en extra föreningsstämma i syfte att förändra styrelsens sammansättning. Elisabeth Skogelind kvarstår som ordinarie medlem i styrelsen. Följande förändringar skedde inom styrelsen i samband med stämman:

- Styrelsemedlemmarna  Louise Alenius (tidigare ordförande), Therese Winell (tidigare ordinarie ledamot) och- Maria Lindberg Kahlman (tidigare ordinarie ledamot) avgick från styrelsen i  samband med stämman.

- Felix Örskov, Linnea Knöös, Hugo Alfredsson samt Louise Lorentzon valdes som nya ordinarie ledamöter i styrelsen. 

- Camilla Ingemarson, tidigare ordinarie ledamot valdes som ny ordförande i föreningen.

I samband med nytillkommande medlemmar är styrelsen fortsatt fulltalig. Risken för att föreningen skulle lösas upp som en följd av otillräckligt antal medlemmar i styrelsen har därmed kunnat avvärjas. 

TORKTUMLARE 
Styrelsen vill inledningsvis be om ursäkt för den knapphändiga information som gått ut gällande torktumlaren i tvättstugan. Torktumlaren blev felanmäld i slutet av januari och vår fastighetsskötare TJG kunde i ett första skede konstatera att det hade kommit fukt i displayen och att maskinen inte funkade mer än ett par minuter åt gången. Service och en felsökning på maskinen begärdes och styrelsen fick därefter beskedet att maskinen kunde repareras. Reparationen har av oklara anledningar dragit ut på tiden. Styrelsen försöker nu ligga på reparationsfirman och TJG. Vi hoppas att vi snart har vår maskin på plats igen. Till dess hoppas vi att ni kan ha fortsatt överseende. 

ÅRSSTÄMMA 
Styrelsen planerade att hålla årsstämma i maj. Som en följd av Covid-19 och efter rekommendation från vår förvaltare Bredablick har styrelsen beslutat att flytta stämman till tisdagen den 16 juni. Vi hoppas att situationen har förbättrats till dess, om inte kan stämman att komma att ske utomhus eller digitalt. Styrelsen återkommer med kallelse framöver.

Hälsningar,

Styrelsen, BRF Forsstenagatan 2