Informationsblad 191211

INFORMATION TILL LÄGENHETSINNEHAVARE PÅ FORSSTENAGATAN 2
2019-12-11

AVGIFTSHÖJNING 2020  
Liksom förra året fick vi under årets budgetmöte rekommendationen från vår ekonomiska förvaltare att höja avgiften för er med bostadsrätt för att kunna möta kommande års räntehöjningar och utgifter. Vi har beslutat att höja avgiften från och med första januari 2020 med 5 %. Det kan även bli aktuellt att höja avgiften ytterligare kommande år men något beslut om det finns inte i dagsläget. Bredablick kommer att skicka ut nya avier under december där höjningen finns medräknad.

STAMBYTET ÄR FÄRDIGT! 
Stambytet är nu avklarat! Alla boende ska nu ha fått tillbaka sina nycklar och fått efterföljande information om stambytet och garanti. Garantin för badrummen är fem år och alla fel inom fem år ska därmed rapporteras till Systemputs. Det är alltså viktigt att du som lägenhetsinnehavare kontaktar projektledaren på Systemputs om du upptäcker någo ti ditt badrum som kan behöva korrigeras. Kontaktuppgifter till Systemputs hittar du under kontakter på föreningens hemsida.

UPPDATERAD UNDERHÅLLSPLAN
Som en följd av stambytet har föreningens underhållsplan uppdaterats under hösten. För mer info om planen är du välkommen att kontakta styrelsen. 

RENSNING AV GEMENSAMMA UTRYMMEN 
En rensning av föreningens allmänna utrymmen är på gång. Det rör sig främst om att rensa bort föremål/bråte i källaren under trapphusen samt i cykelförrådet, för att detta inte ska utgöra brandfara. Därför ombeds samtliga medlemmar att ta bort sina föremål som förvaras under trapphusen så snart som möjligt då de annars kommer forslas bort. En cykelrensning är också tänkt att genomföras inom de närmsta månaderna. Styrelsen kommer i god tid avisera att rensningen ska ske och kommer då be medlemmar och boende att märka upp sina cyklar. 

STORT BEHOV AV NYA MEDLEMMAR TILL STYRELSEN!

Inför årsskiftet 2020 behöver vi nya personer som kan tänka sig att bidra med sitt engagemang till vår bostadsrättsförening! Att gå med i styrelsen innebär såklart ett visst ansvar men också att du kan vara med och påverka att föreningen förvaltas på ett klokt sätt. Är du intresserad av att ingå i vår styrelse, eller skulle du vilja ha lite mer information om vad styrelsearbetet egentligen innebär? Tveka inte att kontakta oss så svarar vi mer än gärna på dina frågor!

 

TIPS! Anmäl dig till styrelsens e-postutskick, maila ditt namn och din mailadress till: boende@fg2.se så lägger vi till dig i utskicket. 

Hälsningar,
Styrelsen