Informationsblad 190830

INFORMATION TILL LÄGENHETSINNEHAVARE PÅ FORSSTENAGATAN 2
2019-08-30

STAMBYTET ÄR FÄRDIGT  
Stambytet är nu genomfört i alla påverkade badrum. Några ventiler i källaren som inte hanns med innan semestern har nu bytts ut i källaren. En slutbesiktning av hela stambytet (inkl badrummen) utfördes den 16 augusti.  Nu pågår det sista slutarbetet med åtgärder som upptäcktes under besiktningen. Därefter återstår ett slutmöte då alla nycklar återlämnas till styrelsen som sedan lämnar tillbaka respektive nyckel till er lägenhetsinnehavare. Stort tack till er alla för ert fantastiska tålamod under arbetets gång!

GODKÄND OBLIGATORISK VENTILATIONSKONTROLL (OVK) 
Under våren utförde vi den obligatoriska OVK-besiktningen. Besiktningen utfördes av Gunnar Karlsen Sverige AB. De anmärkningar som noterades under besiktningen är  åtgärdade. OVK-besiktningen blev godkänd av Stadsbyggnadskontoret i slutet av juni. Nästa OVK-besiktning blir under våren 2022 för vindslägenheterna och för resterande lägenheter våren 2025. 

BLIR DU UTELÅST ELLER FÅR PROBLEM MED DIN LÅSTAGG - RING SECURITAS, INTE TILL STYRELSEN!  
Blir du utelåst eller har problem med din låstag skall du på helger och kvällar ringa Securitas på: 010- 470 10 00. Securitas kan släppa in dig i trappen, efter en ID-kontroll  (körkort, pass eller dyl. Kostnader i samband med låsupptagning etc. kan komma att debiteras den enskilde bostadsrätts-/lägenhetsinnehavaren. Det är också Securitas du kontaktar om störningar sker kvällstid och helger i fastigheten.Om våra portar och dess låssystem, av någon anledning, skulle sluta fungera är det vårt gemensamma ansvar att rapportera in detta till TJG för service.

Kontaktuppgifter till Securitas och TJG service finns i våra entréer och på bostadsföreningens hemsida www.fg2.se.

Tips, skriv ner numret till securitas och TJG  i din telefon så har du det tillgängligt även där!

NY PORTKOD
I samband med stambytet har vi haft många obehöriga som rört sig i huset. Under oktober är det därför återigen dags att byta portkoden till våra entréer. Information om bytet och den nya koden kommer meddelas via en lapp i brevlådan 2-3 veckor innan bytet sker. 

PREMIÄR FÖR DET DIGITALA MAILUTSKICKET
I samband med det här infobrevet är det premiär för det digitala mailutskicket från styrelsen. I syfte att effektivt kunna ge er boende information om aktiviteter som pågår i föreningen vill styrelsen gärna erbjuda möjligheten att få info via e-post. Framför allt när det är extra viktig information som behöver gå ut till er medlemmar och hyresgäster. Informationsblad sätts även upp på anslagstavlan i porten.

Vill du anmäla dig till styrelsens e-postutskick, maila ditt namn och din mailadress till: boende@fg2.se

VI SÖKER NYA MEDLEMMAR TILL STYRELSEN!
Vi söker nu nya personer som kan tänka sig att bidra med sitt engagemang till vår bostadsrättsförening! Det är vi som är medlemmar i föreningen som kan sitta med i styrelsen. Att gå med i styrelsen innebär såklart ett visst ansvar men också att du kan vara med och påverka att föreningen förvaltas på ett klokt sätt. Om du vill vara med i styrelsen men inte vill ha samma ansvar som en ordinarie ledamot kan du börja med att delta som suppleant. Ofta får man då vara med på alla möten men bara vara med och ta beslut om någon av de ordinarie ledamöterna är frånvarande.

Är du intresserad av att ingå i vår styrelse, eller skulle du vilja ha lite mer information om vad styrelsearbetet egentligen innebär? Tveka inte att kontakta oss så svarar vi mer än gärna på dina frågor!

Hälsningar,
Styrelsen