Informationsblad 190624 - Avstängning av varmvatten

INFORMATION TILL LÄGENHETSINNEHAVARE PÅ FORSSTENAGATAN 2
2019-06-24

AVSTÄNGNING AV VARMVATTEN  

Gäller onsdagen den 26 juni

Göteborgs energi kommer att laga vårt fjärrvärmesystem onsdagen den 26 juni. Det innebär att det inte kommer att finnas något varmvatten mellan ca kl 8 -  14 samma dag. Kallt vatten finns som vanligt.

 

NYA BÄNKAR UTOMHUS  
En av våra medlemmar håller på att snickra ihop två träbänkar som ska stå utomhus längs fasaden. Bänkarna behöver målas innan vi kan börja använda dem, så att de håller länge. Allt material finns men vi skulle behöva någon som målar dessa. Är det någon eller några som vill hjälpas åt att göra detta? Maila i så fall till styrelsen så kan vi ge mer info!  

 

STYRELSEN VILL GÄRNA NÅ ER DIGITALT!  
I syfte att effektivt kunna ge er boende information om aktiviteter som pågår i föreningen vill styrelsen gärna nå er via e-post. Informationsbrev/nyhetsbrev skickas ut vid behov. Framför allt när det är extra viktig information som behöver gå ut till er medlemmar och hyresgäster. De som inte har möjlighet att ta emot nyheter eller information via hemsidan eller e-post får naturligtvis information i pappersformat. informationsblad sätts även ofta upp i porten.

Vill du anmäla dig till styrelsens e-postutskick, maila ditt namn och din mailadress till:

boende@fg2.se

Ha en fin sommar,
Styrelsen